Byxdagar på Lyxx

Just nu har vi byxdagar i butiken. Välkommen in och prova våra fantastiska byxor från GOSSIP. Finns i sammet, satäng eller jeanstyg. Passa på att utnyttja den medföljande Byxchecken.


Vallentuna Armatur- & Skärmateljé ställer ut på Lyxx

 
Just nu ställer Vallentuna Armatur- & Skärmateljé ut på Lyxx Trend & Design med en mängd härliga lampor. Familjeföretaget som grundades 1985 erbjuder armaturer av Italiensk design kombinerat med svensk kvalitet. Alla lampskärmar är handgjorda och finns i en uppsjö av former och storlekar.

Missa inte Novembererbjudandet som består av golvlampa + skärm av modellen Organza.
Pris:2 995:- respektive 3 995:-

Länk till Vallentuna Armatur- & Skärmateljé
http://www.vtuna.se/

På bilden syns lampan Centro


Bra basplagg vinner i längden

Modegurun Elin Kling svarar varje vecka på tittarnas frågor i TV4-programmet ”Förkväll”. I följande inslag pratar Elin om vikten av bra baskläder, och hur det på ett bra sätt går att matcha guld och silver. Se gärna inslaget här.


Bra basplagg vinner i längden
På Lyxx Trend & Design hittar du både extravaganta plagg liksom riktigt bra basplagg. Butikens mest sålda basplagg är ett långt linne från Twist & Tango i fantastisk kvalitet. Linnet finns i svart och vitt och är perfekt att ha exempelvis under klänningen eller tunikan.

Pris: 299 kr


Stilrena skinnstövlar från InWear

Köpenhamnsmärket InWear riktar sig till modemedvetna kvinnor som har en självsäker och avslappnad inställning till livet och vill uttrycka sin individualitet och känsla för stil. Lyxx Trend & Design har tagit in ett flertal stövlar från InWear i skinn.

från 899:-


Vit lanterna från Dixi interiors

Lyxx Trend & Design säljer den här fina lanternan från Dixi.
Går att ha både inne och ute.

Stor: 359 SEK
Liten: 279 SEK



Läs gärna mer på http://www.dixie.se/


Årets fashionista - Lisa Place

ÅRETS FASHIONISTA - Lisa Place
Årets version av Vecko Revyn Blog Award 2009 är avgjord, och utsedd till årets fashionista är Lisa Place.
Hennes blogg hittar ni här: http://lisaplace.devote.se/ 
STORT GRATTIS!






Cay Bond sammanfattar modeveckorna i London, Milano, Paris och New York

Vi på Lyxx har fullt fokus på höst- och vintermodet just nu. Även om det känns tidigt att börja spana på vårens nyheter, så är det ändå lite spännande.

Se hur trendanalytikern Cay Bond sammanfatter trenderna från de stora modeveckorna i London, Milano, Paris och New York. http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1258013&renderingdepartment=2.34562

Vem blir årets fashionista?

Visste ni att Sveriges största modebloggare, Elin Kling, numera driver sin blogg Style by Kling på TV4. Där stylar hon också de tävlande i Idol varje vecka. Elin är nominerad till årets fashionista i VeckoRevyns Blog Award 2009 som äger rum den 17 oktober på Café Opera i Stockholm. Det följer vi med spänning.

Läs gärna mer här:
http://stylebykling.tv4.se/

http://www.tv4.se/1.1173520/blog_awards_2009

Lyxxig cape - en favorit i repris!

Den här härliga capen har blivit en storfavorit i butiken.
Här vill vi visa den på Linda.

Pris: 599 kr







Månadens plagg - ballongklänning





Ballongklänning

Finns i plommon och svart.

899:-

VINN en vacker smyckesuppsättning från Lyxx Collection – tävla på Facebook

Höstens stora nyhet i butiken är Lyxx Trend & Designs nya smyckeskollektion - Lyxx Collection. Vi har tagit fram en kollektion av smycken med en exklusiv och personlig känsla. De harmoniserande färgerna liksom materialet i våra smycken är noggrant utvalda och de bästa vi har kunnat hitta.

Du kan nu vinna ett valfritt smyckes-set från Lyxx Collection (halsband/örhängen eller halsband/armband). Vi lottar ut två uppsättningar till två lyckliga vinnare.

Gör så här för att vara med och tävla:

1) Gå in på Lyxx Trend & Designs sida på Facebook. Klicka på ”bli ett fan”.
2) Skriv ett valfritt inlägg på sidan, alt ”jag är gärna med i tävlingen” under tävlingsinstruktionerna.
3) Skicka ett mail till [email protected] och svara på frågan ”Vilken webbadress har Lyxx Trend & Design”. Ange dessutom ditt namn, adress samt e-postadress. Vi vill ha ditt tävlingsbidrag senast den 20 oktober, därefter kontaktar vi vinnaren. Lycka till!


                    

Nytt klädmärke på Lyxx

Vi är stolta och glada över att nu kunna erbjuda ett urval av kläder från den danske designern DAY BIRGER MIKKELSEN. Mikkelsen vill med sitt varumärke hylla vacker design och skapa kläder med en ”everyday glamour”.

Läs gärna mer om Day här: www.day.dk


Lyckad ost- och vinkväll 1 oktober

ETT STORT TACK till alla som besökte ost- och vinkvällen som Lyxx Trend & Design arrangerade den 1 oktober. Närmare 70 personer minglade, drack vin och åt gott bröd från Vallentuna Stenugnsbageri.
STORT tack till Linnea som sminkade och gav makeup-tips på plats.

För er som inte tidigare besökt Vallentuna Stenugnsbageri säger vi bara, gör det! De har fantastiskt bröd, och en massa annat gott och njutbart.

Hoppas vi ses snart igen! Varmt välkommen in i butiken!

önskar Linda och Christina




RSS 2.0