Adventsmingel och långöppet i butiken - inställd modevisning

Med ett JUL- och PARTYTEMA bjuder Lyxx Trend & Design torsdagen den 26 november in till adventsmingel i butiken. Kom och inspireras av Lyxx partykollektion inför årets alla julmiddagar och nyårsfester.Tyvärr har vi varit tvungna att ställa in modevisningen. Istället har vi långöppet och bjuder på glögg och pepparkaka. Välkommen att ta med din adventscheck för att inhandla inredning och juldekoration.


Juldekoration från Lyxx

Nu har Lyxx vackra adventsljusstakar och ljuvliga juldekorationer i butiken.

Ljus symboliserar liv och glädje, och eftersom vi på LYXX älskar ljus och lyktor finns det ett stort utbud av just detta.






Härliga festplagg till julens middagar och nyårets fester

Just nu råder julfrid på Lyxx och under under hela december bjuder vi på glögg och pepparkakor.

De två sista söndagarna i december kommer butiken dessutom hålla extraöppet. Öppettider kommer att annonseras på www.lyxx.nu inom kort.

Här kommer ett urval av fina festkläder inför jul- och nyårsfestligheterna.




 




Nyheter från Lyxx Collection till jul

Lyxx Collection är en kollektion av smycken med en exklusiv och personlig känsla. Vi kommer att få in en hel del nyheter snart och lagom till jul och nyår erbjuder vi ett smyckesset för 499 kronor. Behåll smyckena själv, eller ge bort dem som en julgåva.




 


Stockholm Fashion Week

STOCKHOLM FASHION WEEK
Denna vecka, 16-19 november, pågår Stockholm Fashion Week Retailer Collections, en branschvecka där mode- och inredningsföretag, främst butikskedjor, visar upp sina vår/sommar 2010 kollektioner för den samlade pressen. Pressvisningarna är till för journalister och stylister som bevakar mode och/eller inredning. Svenska Moderådet koordinerar Stockholm Fashion Week fyra gånger årligen.

BLOGGTIPS
En som bloggar om trender, inredning och design är "husmusen" som numera kallar sin blogg trendenser.
Bloggen har vunnit priser och är riktigt intressant.
http://husmusen.blogg.se/index.html


Lyssna på radioinslaget på V97

För er som missade radioinslaget på V97, kan jag meddela att det nu finns att lyssna på under länken nedan
(dock krävs nerladdning av filerna).
http://www.lyxx.nu/aktuellt.html

Mvh Magdalena


Butiken börjar bli julig

LYXX börjar bli mer och mer julig och massor av fin juldekoration börjar fylla butiken.
Bilder utlovas inom kort.

Välkommen in!



Oljekula för novemberstämning

Oljekulan är från från Dixi interiors.
http://www.dixie.se/

Pris på Lyxx Trend & Design: liten 195:- / stor 249:-





Välkommen på Lyxx adventsmingel och modevisning 26 nov

Med ett JUL- och PARTYTEMA bjuder Lyxx Trend & Design torsdagen den 26 november in till adventsmingel i butiken. Kom och inspireras av Lyxx partykollektion inför årets alla julmiddagar och nyårsfester. Bra priser på utvalda delar av festkläderna utlovas. Kvällen till ära har vi plockat fram vår vackraste juldekoration och julinredning. Vi bjuder på glögg och pepparkaka och en modevisning i miniformat. Modevisningen börjar klockan 18:30.

OSA: senast fredagen den 20 november till [email protected].

Bjud gärna med kollegor och vänner. Glöm inte att meddela hur många ni är som kommer!

Inbjudan i sin helhet finner ni här:
http://lyxx.nu/nyhetsbrev/advent/adventsmingel.pdf


Christina i intervju på V97 - Vallentunas egna radiostation

Igår blev Christina intervjuad av Håkan Mossberg på V97 - Vallentunas egna radiostation. Vilken bra intervju, och vilken trevlig radiopratare Håkan är!

Christina berättade om hur hon har arbetat inom detaljhandeln i 20 år inom företag och branscher där kunden alltid är i centrum. När Christina blev mammaledig och plötsligt själv blev konsument kände hon sig inte sedd som kund. Nu erbjuder Lyxx en kostnadsfri hjälp där kunder kan boka något vi kallar ”DIN TID” i cirka två timmar kvällstid.

- Här ges hjälp att sätta ihop en stil eller garderob som passar och harmoniserar med den befintliga garderoben. Allt utifrån kundens egna behov. Det en en del i raden av saker som vi gör för att kunden ska känna sig sedd. Det är också viktigt att kunden känner sig sedd på lagom nivå, fortsätter Christina.

Christina berättade om sitt samarbete med mäklare i Vallentuna kring homestaging-uppdrag. Om sitt uppdrag där hon nyligen inredde Franska ambassaden och om samarbetet med färgaffären Beckers Nya Hem i Arninge

Från början var inte Christina intresserad av att öppna en butik i Vallentuna Centrum, och öppnade därför butiken i Bällstaberg. Rent affärsstrategiskt tror hon att det var helt rätt att flytta till Vallentuna centrum precis nu.

- Om fem år tror jag många står i kö för att få tag på butikslokal i centrum, säger Christina. Lyxx har fått möjlighet att vara med i starten av ett nytt Vallentuna Centrum, det det är jag väldigt glad för.




Duktiga Håkan Mossberg från V97
http://www.v97.se/


Julgåvor från Lyxx till kunder och anställda

Ge dina kunder, partner och anställda uppskattning med en vacker och minnesvärd julgåva.

Lyxx hjälper dig att välja ut passande klappar, eller varför inte ett fint utformat presentkort?



RSS 2.0